Magazin > Lepota & telo
9 ogledov

Murray po novem v modne vode

Andy Murray Wimbledon finale EPA
Teniški igralec Andy Murray naj bi postal nov obraz modne hiše Burberry.

Wimbledonski teniški as Andy Murray naj bi skupaj s svojim dekletom Kim Sears postal nov obraz modne hiše Burberry. In čeprav Andy ni najbolj značilna izbira za modno oglasno kampanjo, je že dokazal, da se tudi v modnem svetu dobro znajde, je za Daily Mail razkril vir.

"Ima odlično postavo in lepo strukturo kosti, kar pri modni hiši Burberry obožujejo. Kim pa je krasna in ima čudovite lase," je še povedal vir. Par je s svojim prihodom na večerjo šampionov v Wimbledonu v oblačilih Burberry že navdušil prejšnji teden, modni poznavalci pa so razkrili, da je Kim takrat nosila čudovito črno obleko kolekcije Burberry Prorsum v vrednosti več kot 4.000 evrov.

Pogodbo s prestižno modno znamko naj bi znanemu parčku uredil Andyjev menedžer Simon Fuller, ki sicer skrbi tudi za družino Beckam. Med drugim je prvo modno pogodbo uredil Davidovemu sinu Romeu.

Pri modni znamki sodelovanja s športnikom še ne komentirajo, kar je sicer tudi v njihovi navadi: "Nikoli ne komentiramo oglasnih kampanij, ki jih pripravljamo. S kom sodelujemo, boste videli, ko bodo oglasi zunaj," pravijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.