Magazin > Lepota & telo
50 ogledov

Na ledeni modni brvi

(Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Za najbolj prefinjeno obutev letos veljajo čevlji iz krzna, krokodilje kože in žameta.

Gležnjarji in škornji bodo to zimo okrašeni s potiski živalske kože, oblečeni bodo v toplo ovčje krzno, dopolnjevale pa jih bodo stabilne pete nenavadnih oblik,” napoveduje Alja Novak Viryent, modna oblikovalka, in dodaja, da je letošnja tematika prepletanje toplega in lepega.

Pentlje in zadrge
Modne zimske čevlje bodo krasili velike pentlje, rokerske zadrge in detajli lepotic iz 60. let, kot so biseri, zlato in perje. “Zimski čevlji najbolj prefinjenih okusov bodo narejeni iz krzna, krokodilje kože in žameta, nepogrešljiv dodatek pa ostaja čipka,” pravi Novak Viryentova in dodaja, da bodo gležnjarji in škornji videti najbolje v živih barvah, kot so indigo modra, barva fuksije, rdeča, rumena, škrlatna in vijoličasta.

Toplo pred lepim
XXXL-škornji bodo to zimo prevladali nad elegantnimi petkami. Te bo na ulice povabil le veseli december, najbolje pa bodo videti sandale z visoko platformo in salonarji s kratko ošiljeno konico, ki jo krasi pentlja ali karo,” pove oblikovalka. Skriti v omari to zimo ne smejo ostati niti škornji z odprtim sprednjim delom in vezalkami.

Vrnitev gamaš
 “Umirjene zimske čevlje lahko dopolnimo z gamašami drznejših barv, zadetek v polno pa bo tudi usklajenost debelih pletenin in gamaš,” svetuje Novak Viryentova. Gamaše se podajo k vsemu, saj si jih lahko privoščimo tako v kombinaciji s športnimi gležnjarji ali čevlji na vezalke kot s čevlji z visoko peto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.