Magazin > Lepota & telo
17 ogledov

Na modni vrh

Lara Bohinc je svetovno znan oblikovalka. (Foto: Lara Bohinc)
1/11
Žurnal24 main
Najslavnejša Slovenka v modni industriji Lara Bohinc uspešno oblikuje nakit in torbice, zdaj pa je v svoje delo vključila še čevlje.

Prefinjeno elegantni
Za mnenje smo vprašali modnega čevljarja Mitjo Hojaka. Larina kolekcija je odlična, še posebno zato, ker se je z njo upala poigrati, prepričan pa sem, da se je zgledovala po trendih, ki jih ponuja Seks v mestu in ki jih bo prinesel drugi del, je povedal. Čevlji so vsekakor privlačni, v visokih petah pa bi v njih vsekakor blestela marsikatera zvezdnica.

Nosijo ga prve dame
 Njeno verižico je na rdeči preprogi najprej nosila priljubljena pevka Cheryl Cole, nato pa še žena novega britanskega premierja Davida Camerona, ki je bila nad Larinim nakitom tako navdušena, da je pozneje en kos podarila ženi ameriškega predsednika Michelle Obama.

Ima črno knjižico
Lara je v nekem intervjuju za britanski častnik Telegraph razkrila, da ji ni do tega, da bi njen nakit nosile kar vse zvezdnice povprek – samo zato, da bi postala prepoznavnejša. Še več, imela naj bi celo seznam ljudi, ki jim nakita ne želi posojati za nastope v filmih. S to izjavo je v britanskih medijih dvignila kar precej prahu. Vendar pa Bohinčeva ni želela razkriti, kdo so tisti, ki so se znašli v njeni črni knjižici.

Nekaj modelov si oglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.