Magazin > Lepota & telo
71 ogledov

Na počitnicah so rade naravne

ženska lepotica morje plaža Shutterstock
Ženske se na počitnicah izogibajo velikim torbam z ličili in jih celo pustijo doma. Vse za naravno lepoto.

Zadnje raziskave so pokazale, da so, kar se tiče lepotnih navad na počitnicah, ženske rade naravne. Rezultati britanske raziskave so pokazali, da kar 62 odstotkov žensk priznava, da se bodo na oddihu predajale dogodivščinah brez pretiranega ličenja. Večina teh žensk pa kot razlog za to navaja, da je malo verjetnosti, da bodo srečale nekoga, ki ga poznajo.

Večina žensk pa se ne znebi samo ličil. Med lepotnimi izdelki, ki jih za nekaj časa odložijo, so tudi izdelki za lase, 24 odstotkov se s svojo pričesko na počitnicah ne ubada preveč.

Chris Clarkson, administrativni vodja pri Sunshine.co.uk, ki je izvedel raziskavo, pojasnjuje: "Ker se večina časa na počitnicah preživi ob bazenu ali na plaži, se zdi nepotrebno nanašati ličila, še posebej v krajih, kjer je zelo vroče ali kjer je visok odstotek vlage. Po mojem mnenju je večini moških všeč, če so ženske naravne, tako da je novica, da jih tako velik odstotek pusti ličila doma, zelo razveseljujoča."

Clarkson še dodaja, da so nekateri kozmetični izdelki na sončne žarke še posebej občutljivi, tako da naj bodo ženske še posebej previdne pri njihovi izbiri in morebitnih opeklinah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.