Magazin > Lepota & telo
98 ogledov

Na poroko v unikatnih čevljih

Poročni čevlji Mihoya
1/10
Saša Despot
Žurnalova bodoča mladoporočenca, Marina in Alen, bosta na poroki plesala v unikatnih čevljih, pod katere se je podpisal znani čevljar Mitja Hojak.

Marini in Alenu, zmagovalcema Žurnalove sanjske poroke na Predjamskem gradu, je Mitja Hojak podaril unikatno izdelane poročne čevlje lastne znamke Mihoya, ki pa jih bosta oba z veseljem nosila tudi po poroki. "Nevestini čevlji izstopajo z bleščečimi paščki in izdelanimi detajli, ženinovi pa so bolj klasični, a še vedno z modnimi poudarki. Alen jih bo z veseljem lahko nosil tudi h kavbojkam, saj so zelo nosljivi," pravi Hojak.

Le še dva dni

Do sanjske poroke nas ločita le še dva dneva, saj si bosta Marina in Alen večno zvestobo obljubila že to soboto. "Priprave na poroko so zaključene, poročno obleko in čevlje že imam, za nama so tudi že zadnje plesne vaje," nam je zaupala Marina in dodala, da živčnosti ne želi dati priložnosti. Skrbijo jo le solze: "Upam, da ne bom preveč jokala in da ne bodo preveč jokali moji starši. Je pa zato toliko bolj napet Alen." Ne dvomimo, da so vsaj malo živčnosti pred poroko pregnali njuni prijatelji, ki so jima organizirali, kot pravita sama, res nepozabno in popolno dekliščino in fantovščino – z vsemi vragolijami in presenečenji, ki spadajo zraven.

Za vrhunec ognjemet

Presenečenj pa še kar ni konec. Za vrhunec poročnega večera bodo poskrbeli pri podjetju Hamex, ki bodočima mladoporočencema podarja nepozaben ognjemet. "Poročni ognjemet je čudovito darilo, ki navduši tako mladoporočenca kot svate. Vsak ognjemet sestavimo po individualnih željah, v poročnega pa vključimo še posebne svetlobne učinke, kot so inicialke para ali žareče ognjeno srce," so povedali pri Hamexu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.