Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Na tednu mode tudi znani obrazi

fashion week
1/15
Anže Petkovšek
S predstavitvijo kolekcij pomlad-poletje 2015 se je v Mestnem muzeju Ljubljana začel letošnji Ljubljana Fashion Week.

Tokratni Fashion Week se prvič odvija v središču glavnega mesta, saj želijo s tem dogodek približati čim širšemu krogu ljudi. Začel se je z včerajšnjo otvoritvijo, ki je potekala v prostorih Mestnega muzeja Ljubljana. Tokratna otvoritev je bila posebna, ker se manekenke niso sprehodile po modni pisti, temveč so kreacije predstavili v sklopu predstavitvenega filma.
 
Posebnost tokratnega tedna mode je tudi LJFW PLAC. Na Mestnem trgu 15 so organizatorji vzpostavili referenčno točko, kjer si bo do nedelje mogoče ogledati kolekcije sodelujočih oblikovalcev. Točka bo delovala vsak dan med 9. in 21. uro.
 
Sicer pa na tokratnem tednu mode sodeluje enajst slovenskih oblikovalcev oziroma blagovnih znamk: Almirasadar, Draž, Ivan Rocco, LETOUT by Nataša Peršuh, maja štamol, N a t a s a H r u p i c, niOka, PRINCIP by Mojca Celin in Damijana B. Logar, Simona Lampe, Tanja Zorn ter kolektiv Young@Squat. Oblikovalci bodo na referenčni točki prisotni v dneh, ko bo ta delovala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.