Magazin > Lepota & telo
72 ogledov

Nad celulit z vrtečimi kroglicami

Terapija v povprečju traja okoli pol ure, odvisno od predela telesa. (Foto: Mojc Žurnal24 main
Terapija endosphères oziroma kompresivna mikrovibracija, novost na področju estetske medicine, je zdaj na voljo tudi pri nas.

"Deluje na venski in limfni obtok ter hkrati na mišice in mišični tonus. Učinki terapije so vidni takoj; spremembe lahko opazite že po prvi terapiji, saj je tkivo čvrstejše in kompaktno, obseg tretiranega predela pa je manjši. Rezultati so dolgotrajni," je povedala Mojca Rode, lastnica salona Rode, ki je napravo pripeljala v Slovenijo.

Cena postopka za trebuh, noge in zadnjico je 70 evrov, za roke 30 evrov, za hrbet pa 45 evrov.

Hitro in neboleče
Kompresivna mikrovibracija na kožo deluje s cilindrom, na katerem je kot satovje razporejenih 55 vrtečih se kroglic, ki stiskajo kožo. Izvaja se na vseh predelih telesa: trebuhu, nogah, zadnjici, mečih, hrbtu, rokah in drugod. "Občutek je prijeten in neboleč. Rahlo občutljivost je zaznati le, če je celulit napredoval že do hujše, brazgotinaste faze. Po terapiji ni odrgnin, modric ali drugih stranskih učinkov," je opisala Rodetova in dodala, da je število tretmajev odvisno od posameznika in stopnje težave. Priporočeno je opraviti vsaj šest tretmajev zapored, po enega na teden.


 

Komentarjev 1
  • Alex Ječar 23:24 03.julij 2011.

    hm.. za tele kroglice pa prvič slišim. Zgleda zanimivo:) Drugač pa se mi zdi da še najbolj pomaga krema Skeyndor Svelte Contour. Pa virtualna mezoterapija je tud odlična zadeva:)