Magazin > Lepota & telo
19 ogledov

Naj vam blazinice ne zagrenijo poletja

Preden se odločite za preoblikovanje telesa, se posvetujte s strokovnjakom. (Fot Žurnal24 main
Pred posegom preoblikovanja telesa izkoristite možnost brezplačnega posveta in se pozanimajte, ali je tretma pravi za vas.

Posegi
Napačno izbran kozmetični poseg pomeni, da boste zapravili kar nekaj denarja, želenega rezultata pa ne bo od nikoder, zato se najprej pozanimajte, kaj resnično potrebujete. Po mnenju kozmetičnih strokovnjakov je najustreznejša kombinacija več pristopov. “Kombinacija je dobra zato, da se telo preveč ne navadi na iste tretmaje in od vsakega vzame največ,” pojasnjuje Viki Leški, lastnica kozmetičnega salona. “Vsekakor pa je prav zaradi različnih vrst težav zelo pomemben  tudi predhodni individualni posvet, na katerem vam strokovnjak podrobno opiše tretmaje in predstavi realna pričakovanja,” poudarja Leškijeva. Posvet je v večini salonov brezplačen.

Kavitacija uničuje mehke maščobne blazinice.
Najprimernejša je za ljudi, ki imajo mehko odvečno maščobo, da se lahko izvaja kožno gubo in ultrazvok prodre točno na lokalen predel, kar prinese optimalen rezultat,” pravi Viki Leški. S to metodo se lahko znebite maščobnih oblog povsod po telesu in točno tam, kjer si jih želite izgubiti.

Masaže odpravljajo celulit in zastajanje vode, pospešujejo pretok limfe.
Anticelulitne masaže zajemajo tehnike, ki mejijo na limfno drenažo, spodbujajo prekrvavitev in razbijajo trdovraten celulit. Obenem spodbudijo izločanje odvečnih tekočin, kar omili videz celulita,” pojasnjuje Leškijeva. Dodaten plus je, da ste po njih zelo sproščeni.

Elektrostimulacija napne ohlapne mišice in izboljša napetost kože.
Postopek elektrostimulacije poskrbi, da vaše mišice kljub sedenju ali ležanju delajo približno tako, kot če bi vadili v fitnesu. Posledica tega je pridobitev mišične mase, kar se odraža predvsem v lepši obliki telesa in bolj napeti koži, obenem pa izgubite še nekaj maščobe.

Radiofrekvenca napne povešeno kožo, odpravlja celulit, ublaži strije.
Učinek procesa uporabe radiofrekvence je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva. Postopek pospešuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroplaste in posledično tvorbo novega kolagena,” učinek radiofrekvence pojasnjuje Leškijeva. Koža je bolj napeta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.