Magazin > Lepota & telo
67 ogledov

Naj vas obleče e-stilist

Program pri kombiniranju izbira med 660 oblačili. (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Ne veste, kaj obleči? Za 54,9 evra vam osebno kombinacijo sestavi spletni stilist.

Svetovanje
"E-stilist je računalniški program, ki vam na podlagi vnesenih podatkov izbere najboljšo možno osebno kombinacijo sloga za vse priložnosti," je o novosti na našem tržišču povedala Jerneja Agič, svetovalka za videz.

Program je narejen tako, da sestavi čisto individualni slog in kombinacijo.
Jerneja Agič, svetovalka za videz, Obleci.se
Rezultat dobite takoj
Ali obleči dolgo ali kratko krilo, ali nositi ozek ali širok pas, kako dolga naj bo naramnica torbe, kako prikriti široke boke, kaj obleči, če imate majhne prsi, in še veliko drugih nasvetov o kombinaciji modnih dodatkov, čevljih in recimo primernih srajčnih ovratnikih boste zdaj dobili v le nekaj minutah. "Da stranke lažje podajo svoj opis postave, so v programu naložene tudi sličice posameznih delov teles, od suhih do močnejših nog in od ozkih do širokih bokov, rezultat s komentarji pa dobijo v pičlih nekaj minutah," je še povedala Agičeva.

Junija v slovenščini
Program, ki je zdaj le v angleščini, bo junija preveden tudi v slovenščino, čez kakšno leto pa bo na voljo tudi za moške. Oblačila, ki vam jih predlaga e-stilist, sicer lahko dobite v spletni trgovini.

Cena
Program osebnega stiliranja trenutno stane 54,9 evra, ko pa bo na voljo v slovenščini, se bo podražil na 69 evrov. V povprečju stane osebni stilist okoli 140 evrov. Program zajema 660 oblačil, s katerimi e-stilist ob vsaki priložnosti ustvari pravo kombinacijo za vas.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.