Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Naj vas polepša sonce

Ležanje na plaži naj bi s pomočjo prave kreme pomenilo tudi oblikovanje telesa. Žurnal24 main
Kreme za sončenje. Letošnje novosti obljubljajo preoblikovanje postave.

Kozmetična industrija letos ponuja kar nekaj inovacij. Med novosti se uvršča sončna krema z zaščitnim faktorjem za preoblikovanje postave. Zaradi sončnega delovanja sestavine kreme hitreje reagirajo, kar prinaša boljše rezultate, kot jih lahko ponudijo druge kreme za preoblikovanje postave.

9,99 evra boste odšteli za najcenješo kremo za sončenje z učvrščevalnim učinkom.

Razgradnja maščob
Iz iste družine prihaja tudi krema po sončenju, ki bo v vašo kožo vnesla potrebno vlago, poleg tega pa bo pospešila razgradnjo maščob. Kreme za sončenje in hkrati za preoblikovanje postave so vam v lekarnah na voljo po 29,7 evra. Zanimivost na trgovinskih policah je tudi sončna krema, ki zaščitni faktor združuje s sestavinami, ki kožo naredijo čvrstejšo. Njena posebna sestava kožo varuje pred škodljivimi sončnimi žarki ter vanjo obenem vnaša večjo prožnost, jo napne in izboljša njeno celotno strukturo. V bolje založenih trgovinah vam je na voljo po 9,99 evra.

Spudbujanje melanina
Med inovacije se to poletje uvršča tudi sončna krema z zaščitnim faktorjem in samoporjavitvenim učinkom. Tistim z bolj bledo poltjo je namenjena sončna krema z visokim zaščitnim faktorjem. Deluje tako, da spodbudi proizvajanje koži lastnega melanina. V trgovinah jo lahko kupite za 11,95 evra. Za temnejšo polt je primernejša sončna krema z nizkim zaščitnim faktorjem in blagim samoporjavitvenim učinkom, ki je namenjena zgolj lepši, ne pa tudi hitrejši porjavelosti.

Na soncu brez gub
Kreme proti staranju kože se v družini sončnih krem do pred kratkim niso pojavljale. Ker je koža na soncu izpostavljena prezgodnjemu staranju in izsušitvi, pa je vlažnejša sončna krema za obraz vedno dobrodošla. Z zaščitnim faktorjem 20 je koža zavarovana pred sončnimi opeklinami, obenem pa izdatna vlaga kreme preprečuje prezgodnje staranje, ohranja vitalnost in njen lep videz. V trgovinah in drogerijah sončno kremo proti staranju dobite za že od 3,95 evra.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.