Magazin > Lepota & telo
22 ogledov

Najbolje oblečena zvezdnica je ...

Kristen Stewart Flynet
Kristen Stewart jemlje dih vsakič, ko se pojavi na rdeči preprogi, in vsakič, ko jo paparaci ujamejo na ulici, napoveduje trende ulične mode. Nič čudnega, da so jo pri reviji Glamour uvrstili na prvo mesto lestvice najbolje oblečenih zvezdnic 2012.

Ne glede na to, ali se mlada zvezdnica Kristen Stewart pojavi v čudoviti obleki na rdeči preprogi ali pa v kavbojkah in T-majici, je vedno videti čudovito in v trendu. "Njena preobrazba iz nerodne najstnice do modne kraljice je zvezdnico preobrazila v modno ikono, po kateri se zgleduje vse več mladenk," pravijo pri reviji Glamour, ki je Kristen uvrstila na prvo mesto najbolje oblečenih zvezdnic 2012.

Rokerska Emma in brezhibna Victoria

Na drugo mesto se je uvrstila Emma Watson, modni kameleon, ki navdušuje tako v pisanih kot enobarvnih kombinacijah, zasije v Valentinovem rokerskem stilu in v Diorjevi obleki na rdeči preprogi. Tretje mesto pa je zasedla vedno brezhibna Victoria Beckham. Modni kritiki pravijo, da njenih kreacij nihče ne nosi bolje kot ona sama, kljub temu pa se lahko pohvali, da njene kreacije ponosno nosijo tudi zvezdnice, ki so se na lestvici uvrstile nekoliko nižje.

Sestri Middleton in Lady Gaga

Lestvica ne bi bila popolna brez sester Middleton, ki sta zadnje leto osvojili kar nekaj modih nagrad. Kate se je uvrstila na četrto mesto, Pippa pa na 47. mesto. Zvezdnice, ki s svojimi kombinacijami rade šokirajo, so se tokrat uvrstile nižje. Vedno pravljično zapeljiva Katy Perry se je uvrstila na 22. mesto, štiri mesta za njo pa Lady Gaga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.