Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Najmodnejše barve poletja 2014

desigual Reuters
Začel se je teden mode v New Yorku in s tem napovedovanje modnih smernic za prihodnjo pomlad in poletje. Poglejte, katere barve bodo kraljevale modnemu poletju 2014.

Čeprav se letošnje poletje še ni dobro poslovilo, modni svet že sanja o prihajajočem. Pravijo, da bo najbolj vroč odtenek pomladi in poletja 2014 bleščeče modra, ki jo je v svojih kolekcijah uporabilo skoraj 20 odstotkov svetovno znanih oblikovalcev. Da je ne bi oboževale tudi modne navdušenke, se ni bati, saj odtenek osvaja že od tedaj, ko se je v njem pojavila Kate Middletone, pa tudi lak za nohte, ki ga je izdal Facebook, že spada v skupino najbolj zaželenih.

Modra torej ostaja na prvem mestu, kateri odtenki ji sledijo, pa so razkrili pri znanem inštitutu Pantone Color. Najmodnejše boste naslednje leto tudi v dveh odtenkih sivke – intenzivnejšem in takšnem pastelnem – ter v nebeško modrem, golobje sivem, peščenem in pastelno zelenem, za živahnost pa bodo poskrbeli rdečkasti odtenki kajenskega popra ali čilija in čisti rumeni odtenki.

Da boste jesen in zimo lažje preživele, vam svetujemo, da si kakšen osnovni modni kos v odtenku prihodnjega poletja omislite že zdaj in z njem poživite hladnejše dni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.