Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Najnovejši trendi ličenja

ličenje
1/2
Imaxtree
To jesen boste modne z mačje obrobljenimi očmi in rdečimi ustnicami.

Jesenska narava se z rdečimi, oranžnimi, rjavimi in škrlatnimi toni zrcali tudi v modi in lepoti. Ker pa vse, kar oblikovalci postavijo na modne brvi, ni nosljivo, vizažistka Nika Veger predstavlja najlepše modne smernice, ki jim lahko sledimo tudi na naših ulicah.

Poudarite trepalnice

"Trend, ki so ga najprej posvojile zvezdnice na rdečih preprogah, je mačja oblika oči, ustvarjena z opaznim črtalom. Ta lahko izstopa zaradi debele linije ali pa repka, ki začrtano linijo pogumno nadaljuje daleč proti obrvem. Svetujem vam, da ob tem močno poudarite trepalnice ali pa si celo privoščite umetne," pravi vizažistka. Priljubljen videz 60. let pa ustvarite, če ob tem rjavo, sivo ali črno senčilo nanesete še na pregib zgornje veke.

Z bakrenim leskom

"Toplo zlato, bakreno ali oranžno senčilo se lepo poda vsem barvam oči. Izberite takšno, ki ima kovinski lesk ali drobne bleščice, saj nas to naredi bolj sveže in sijoče, lepše pa se tudi meša z drugimi senčili," namigne sogovornica.

Vsi odtenki slive

"V živahnih kričečih kombinacijah se je pojavila že v spomladanskih lepotnih smernicah, v jesenski različici pa je temačnejša. Na modnih brveh je dostikrat v družbi rjavega senčila, kar pa je ob koncu dneva pri vsakodnevnem ličenju lahko videti podobno naravni modrici. Prav zato, da ne boste videti utrujene, vijoličaste ne nanašajte na notranja kotička oči (raje izberite bež ali zlato), dodatno pa lahko pogled osvežite tako, da s črno ali temnomodro barvico pobarvate notranji rob spodnje in zgornje veke. Nanesite dve plasti črno črne maskare."

Ne pozabite na obrobo

"Ko v zraku zadiši po zimi, nas dobro pogreje kozarec rdečega vina. To sezono poskušajo podoben občutek pričarati ustnice v barvah terana, celo tako, da se intenzivnost šminke od sredine proti robu manjša in je videti, kot bi ravnokar spile kozarček žlahtne kapljice. A najbolj šik so temne ustnice z rahlim žametnim leskom, ki ga dosežete tako, da že namazane ustnice popivnate s papirnatim robčkom. Vsekakor poskušajte preprečiti, da bi rdeča šminka zlezla čez rob ali v gubice okrog ust, zato ustnice najprej občrtajte s prosojnim svinčnikom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.