Magazin > Lepota & telo
96 ogledov

Najnovejši trendi sončnih očal

Rihanna promocijsko gradivo
Letos je idealno leto za vse, ki imajo radi barve, saj so tako stekla kot okvirji sončnih očal zelo barviti.

"Velik poudarek letošnjih pomladno-poletnih kolekcij sončnih očal je na ogledalnih (mirror) steklih v kombinaciji z barvami kot so modra, zelena, rdeča,...", pravi Jean Smole iz optike Smole.

Lahkotno z lesenimi

Zanimiv dodatek ima letos recimo Ray Ban, ki je k zrcalnim steklom na okvirje dodal barvni semiš, sicer pa se še vedno drži svojih retro oblik. "Vedno bolj aktualna so tudi lesena očala, ki jih ročno izdelujejo in so zato malo dražja vendar zelo lahka in prožna ter prijetna za nošenje," dodaja Smole.

Klasika in rožice

Pri Dolce&Gabbani so okvirje nadgradili z ročno izdelanimi porcelanastimi rožicami, Prada pa prisega na črno klasiko, po kateri še vedno posega precej žensk, saj so enostavna za kombiniranje.

Zgled so zvezdniki

"Pri športnih očalih je še vedno aktualna klasična oblika, ki se prilega obrazu, da so ljudje ki se ukvarjajo s športom primerno zaščiteni. Mladi radi posegajo po znamki Carrera in Ray Ban, predvsem zaradi tega, ker jih nosi veliko zvezdnikov, v ospredje pa prihajajo tudi očala znamke Cazal, ki jih nosijo Rihanna, Snoop Dogg, Nelly, Ricky Ross,..." je sklenil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.