Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Najpogumnejše bodo razgalile pas

V trendu je razgaljen pas.
1/5
EPA
Če so pasovi vedno višji, pa postajajo topi vse krajši in manjši. Pravzaprav bi lahko rekli, da že dolgo niso bili tako miniaturni.

Pri nekaterih bi se lahko vprašali, ali to sploh so ali pa se namesto njih zdaj nosi le modrček. Verjetno si niste predstavljali, da boste še kdaj nosili prekratke majice? Tudi mi si nismo, a nam je trend vseeno všeč, saj nas spodbuja k miganju – brez telesne dejavnosti letos res ne bo šlo.

Popek? Ne, še malo više!

A tokratni trend ne razgalja popka in trebuščka, temveč se je preselil nekoliko više – na pas. V ospredju so zelo kratki topi in majice, ki se drzno spogledujejo tudi z eleganco. Kot nalašč za elegantni večer ali igriv popoldan.

Nujno pravilo

Pravilo, ki ga morate upoštevati, je popolno ujemanje zgornjega in spodnjega dela. Če boste izbrali komplet v nežnem odtenku, boste pustili ženstven in damski vtis, drznejše pa le posezite po živahnih barvah in vzorcih.

Ostri kroji

Čiste linije in ostri kroji dodajo pridih sodobnosti in poskrbijo, da v topu niste videti dekle, ampak ženska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.