Magazin > Lepota & telo
44 ogledov

Nakit bo zasenčil oblačila

(Foto: Imaxtree)
1/31
Žurnal24 main
Nakit v prihajajoči sezoni je ženstven, seksi in vpadljiv.

Smernice
Nenavadni geometrijski vzorci s futurističnim pridihom so po besedah oblikovalke nakita Darje Kosi značilni za modni nakit v sezoni, ki prihaja.

V galeriji si oglejte modni nakit slovenskih oblikovalk nakita.

Upajte si več
Ogromni, pisani, nenavadni kosi, ki izstopajo in dopolnijo oblačila, bodo navduševali vse do jeseni. Opazni nakit je element, ki ga letos nikakor ne smete spregledati, poudarja Kosijeva in kot primer navaja prevelike zapestnice, zelo dolge uhane in ekstravagantne ogrlice. Moden je tudi ves kovinski nakit, ki pa mora biti nujno v ekstremnih različicah.

"Nevrotično opazen"
Nakit bo letos povsem neodvisen od oblačil – še več, trudil se jih bo povsem zasenčiti. Kontrastne barve bodo ustvarile učinek drugačnosti, samozavesti in prefinjenosti, napoveduje Kosijeva. Dajte si duška in pozabite na pravila. Prednost dajte barvam v odtenkih vijoličaste, rdeče, rumene, kraljevsko modre in zelene. Nakit za vsak dan mora biti "nevrotično opazen".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.