Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Nakit Iris Mulej

Znana manekenka in oblikovalka nakita predstavlja kolekcijo nakita, ki je, kot p Žurnal24 main
Da so modni kosi s podpisom znanih manekenk dobra tržna poteza, se vse bolj zavedajo tudi pri nas. Kolekcijo modnega nakita zdaj predstavlja tudi Iris Mulej.

Omejena kolekcija srebrnega nakita - limited edition by Iris Mulej obsega tri kolekcije, namenjene različnim priložnostim, ki pa jih manekenka ni oblikovala, ampak jih je v sodelovanju s Cocoon Collection le izbrala po svojem okusu. Kolekcija Sexy black se v kombinaciji srebra in črnih kristalov spogleduje z nanjnovejšimi modnimi trendi, ljubiteljice nežnega nakita boste morda navdušene nad kolekcijo Love & Romance, z igrivo kolekcijo Fancy Flirt pa lahko dnevni videz spremenite v posebnega.

"Sodelovanje mi predstavlja nov izziv, saj smo pri izbiri nakita sledili svetovnim modnim trendom, hkrati pa upoštevali sodoben način življenja in želje žensk, ki želijo z urejenim videzom privlačiti poglede od jutra do večera," je o kolekciji nakita povedala Iris Mulej, ki dodaja, da je nakit namenjen vsem, ki si upajo nadeti kakšen malce poseben kos nakita.

Nakit je na voljo prek spletne prodaje, zanj pa je treba odšteti od 21 do nekaj čez 60 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.