Magazin > Lepota & telo
175 ogledov

Namigi za samske 30-letnice

ženska šok Shutterstock
Ste kdaj pomislili, da so vse možnosti, da najdete dobrega partnerja, padle v vodo? Zato ker so vsi moški ali poročeni ali pa v vezah? Zelo se motite.

Trideseta so najboljša leta, da začnete iskati življenjskega partnerja, saj ste v teh letih najbolj zreli in pripravljeni na resno zvezo. Preden pa se zapodite v iskanje tistega pravega, pa naredite še nekaj stvari.

Gradite na osebnosti

 

Samske ženske pri tridesetih pogosto postanejo obsedene s svojim videzom ali pa nanj preprosto pozabijo. V katerokoli smer se nagibate, ste na napačni poti. Če želite spoznati moškega, izberite oblačila, ki vam pristajajo, uporabljajte ličila in spremenite pričesko. Najpomembneje pa je, da ne presežete meje dobrega okusa. Preveč ličil in kričeča, neprimerna oblačila vas ne bodo pripeljali do želenega cilja.

Nikamor se ne mudi

 

Ko začnete hoditi na zmenke, poskrbite, da vse poteka počasi. Najprej moškega spoznajte in se pozanimajte o njegovih hobijih in interesih. Vprašajte se, če odgovarja vam in vašim karakteristikam ter se na podlagi tega odločite, kako naprej. Če ima drugačno mišljenje kot vi, nikar ne obsodite vsega na propad. Seveda pa ne spreminjajte svojih zanimanj in meril samo zato, ker mislite, da ne boste našli boljšega.

 

Ne bodite kritični

 

In ne spuščajte se v pretirano analiziranje njegovega vedenja. Pustite, naj vas izkušnje vodijo na prave poti in vedite, da ste vi ta, ki odloča o svoji usodi.

 

Ne bodite patetični

 

Če niste našli partnerja do 30. leta, še ne pomeni, da ste za staro šaro ali da je nekaj narobe z vami. Verjetno ste postali nestrpni, ampak to še ne pomeni, da morate jokati o svojem življenju vsakemu, ki vas ima čas poslušati. To je najslabše, kar lahko naredite sebi. Nesreča privlači nesrečo in slabo razpoloženje privlači depresijo. To vas bo samo vodilo v mišljenje, da nikdar ne boste našli tistega pravega. Počasi začnite verjeti v sebe in sčasoma bo to tudi postala resnica.

 

Razložite, kaj pričakujete

 

Ko spoznate koga, ki bi lahko bil vaš potencialni partner, mu razložite, kaj od njega pričakujete in koliko ste sami pripravljeni vložiti v odnos. Če so njegove želje in pričakovanja podobni vašim, je to dober začetek, ki se lahko razvije v prekrasno zvezo.

Komentarjev 4
  • Marko Slovenia 00:15 30.november 2013.

    glede na število moških, ki lajajo po terenu, bi samskim tridesetletnicam res svetoval kak obisk koga... comfort zone in zveza pač ne gresta skupaj, in potrpljenje je potrebno, danes ga nimamo več veliko...

  • zic 12:26 27.november 2013.

    ko bodo znale kuhat, prat,likat, pospravljat potem naj se pa dajo na trg. Vse bi rade neki špilale kraljične na zrnu graha....ampak v realnem lajfu to ne gre, toliko časa bodo potem samice dokler ne spremenijo miselnost. Ta mladina je ...prikaži več vse prekomot zato se pa ne vežejo. hotel mama za ene in za druge je res fina pogruntavščina, tko da noben nasvet ne pomaga!!??

  • sprehajalec 12:05 27.november 2013.

    Ne, ker zaljubljenost so hormoni. Mlajše je telo, več jih je. Tukaj že deluje razum, po 30tem. Najbolj ubijalska kombinacija je pa, da po 30tem išče ljubezen. Taka potem ostane samska.