Magazin > Lepota & telo
12 ogledov

Namigi za sveže jesensko ličenje

pričeske Imaxtree
Če imate radi zadimljen videz oči, a mislite, da temni toni vaše oči optično pomanjšajo, potem poskusite z bolj svežim jesenskim ličenjem. Predstavljamo pet enostavnin korakov do popolnega videza.

1. korak: Podlaga

Na obraz nanesite lahko tekočo podlago. Če pudra ne uporabljate, pa ga nanesite vsaj na predel vek - tako boste izenačili ton polti na vekah in pod obrvmi, senčilo na vekah pa bo obstojnejše.

2. korak: Obroba

Z rjavim tušem ali barvico obrobite zgornjo veko. Črto povlecite tik ob trepalnicah. Za večjo dramatičnost lahko uporabite tudi črn tuš ali barvico.

3. korak: Senčilo

Izberite senčilo v odtenku kakava - lahko tudi z nežno svetlikajočimi se delci. Nanesite ga na veke, tanko črto s sečilom potegnite tudi ob spodnjih trepalnicah.

4. korak: Poudarki

V notranje kotičke nanesite senčilo v zlatem odtenku. Z nanosom ne pretiravajte - dodajte ga le toliko, da bo viden prehod, pogled pa bolj sijoč.

5. korak: Maskara

Trepalnice pred nanosom maskare upognite s klešči. Uporabite črno maskaro za dramatičen videz.

6. korak: Rožnato

Ličnice poudarite z rožnatim rdečilom, nežno rožnato šminko nanesite tudi na ustnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.