Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Namigi za valentinova darila

par Shutterstock
Bliža se praznik zaljubljencev, in če ne veste, kaj podariti svoji najdražji ali najdražjemu, nekaj namigov poiščite spodaj. Predvsem pa ne pretiravajte, bistvo ljubezni sta še vedno le vidva, mar ne?

Skupaj nekaj tednov

Ker je vajino razmerje še čisto na začetku, se še v veliki meri spoznavata. V tem primeru preskočite nakit ali potovanje za dva, saj bi to lahko delovalo predvsem čudno. Saj izbranke ali izbranca ne želite prestrašiti? Ko sta v razmerju le nekaj tednov, je lahko pravo darilo šopek lepih rož ali čokoladni pralineji.

Par nekaj mesecev

Vas mika, da bi ji za valentinovo kupili seksi spodnje perilo? Kar pogumno. Le pri izbiri pazite, da boste izbrali takšno, ki bo všeč tudi njej in ki ga bo z veseljem nosila večkrat. Priporočamo nakup črnega čipkastega kompleta, če se vam to zdi premalo, pa dodajte še šopek rožnatih vrtnic.

Skupaj sta že nekaj let

Valentinovo je prava priložnost za spontano in kratko potovanje. Konec tedna izkoristita za skok na smučišče, v terme ali odletita v kakšno romantično mesto, na primer Pariz. Kratke počitnice lahko vajino razmerje popelje še stopničko višje, saj se takrat lahko odklopita od sveta in se posvetita le drug drugemu.

Za mladoporočenca

Pozabite na klasična darila – teh ste ji verjetno podarili že kar nekaj. Raje jo presenetite z romantičnim dejanjem. Specite pecivo ali pripravite večerjo. Saj veste, pomemben je namen, zato se ne sekirajte, če bo vaša večerja sestavljena le iz glavne jedi in sladice. Drznejši pa izbranko ali izbranca presenetite še z žgečkljivo igračko, ki bo pogrela oba.

Že dolgo poročena

Presenetite jo z malenkostmi. Razbijte dnevno rutino, jo odpeljite na izlet v neznano ali pa na razvajanje z masažo v dvoje. Če imate otroke, se zmenite za varstvo in dan ali konec tedna preživita le drug z drugim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.