Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Napake, ki jih delajo mladoporočenci

poroka par nevesta ženin Shutterstock
Dan po poroki so mladoporočenci prepričani, da je konec s stresom, ki je bil prisoten med pripravami na veliki dan, a se ne bi mogli bolj motiti.

Res je, da po poroki nastopijo medeni tedni, na katerih se mladoporočenci odklopijo in pozabijo na ves stres, a tega žal še ni konec. Ob vrnitvi domov jih čaka seznam opravkov, ki se jim ne morejo izogniti oziroma jih bodo ti slej ali prej dohiteli. To so najpogostejše napake mladoporočencev:

Odlašanje s pisanjem zahval. Nenapisano pravilo veleva, da se v roku treh mesecev zahvalite svatom, ki so prišli na poroko. Držite se tega pravila.

Odlašanje z urejanjem poročnega albuma. Takoj ko vam fotograf preda poročne fotografije, si uredite album, sicer se boste s tem ubadali še naslednjih deset let, če jih boste dočakali.

Izmikanje prijateljem in družini. Vemo, da hočete po poroki čim več časa preživeti s svojim možem ali ženo, a ne pozabite, da si tudi prijatelji in družina zaslužijo vašo pozornost. Ne izključite jih.  

Odlašanje s čiščenjem poročne obleke. Če ste obleko kupile, jo v čistilnico odnesite čim prej, sicer bo madeže težje odstraniti in obleka ne bo več primerna za vašo hčerko.

Nezavarovanje prstanov. Poročna prstana in zaročni prstan dobijo veliko čustveno vrednost, zato dobro razmislite o zavarovanju.

Shranjevanje vsega. Vemo, da hočete imeti veliko spominov, a shranjevanje številk miz in kopij programa poroke je preprosto nesmiselno kopičenje.

Seveda ima vsak par na svojem seznamu opravil še kaj, česar se ne sme izpustiti. Zapomnite si, da je poroka velik dogodek, ki zahteva obilo priprav in odgovornosti – tudi po končanem slavju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.