Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Naravna poletna lepota

1/7
Žurnal24 main
V ospredju so naravna lepota ter nevtralni in sijoči odtenki, ki poudarijo ženstvenost.

Novost so bronzerji, obogateni s pigmenti, ki se na soncu čudovito lesketajo. Uporabljajo se kot senčilo za oči ali rdečilo za ličnice, nam je povedala vizažistka Tina Cavazza.

Puder je osnova
Puder naj se ujema z dekoltejem. Nežna tekoča podlaga na rumeni zlati osnovi je hit poletja. Če ne najdete pravega odtenka, si ga pripravite sami. Dve različni tekoči podlagi na roki zmešajte tako, da dobite odtenek, ki vam bo ustrezal, predlaga Cavazza. Pred nanosom pudra je treba poskrbeti, da koža ni suha, saj tako vsrka vso vlago.

Za sijoč pogled
Modni so nevtralni odtenki, ki prekrijejo celotno veko. V notranjem kotičku naj bo kanček svetlikajočega se senčila, ki naredi učinek odprtega očesa, zunanji kotiček pa naj bo obarvan z različnimi bronastimi odtenki, ki poudarijo globino pogleda, predlaga modna blogerka Manca Vodopivec. Še posebej modna je nežno vijoličasta. Nikar ne varčujte z maskaro, modne so zapeljivo dolge trepalnice.

Barve naj se prelivajo
Ustnice so tokrat v središču pozornosti s koralnimi toni, lička pa z nežno rožnatimi niansami. Bronzer se uporablja za senčenje obraza pod ličnimi kostni, po sredini nosu in v kotičkih čela ter kot novost še senčilo za oči.

Na plaži nikar
Ličenje na plaži lahko obsega kvečjemu vodoodporno maskaro in gloss za ustnice z zaščitnim faktorjem. Uporaba pudra ni priporočljiva, saj koža pod plastjo pudra ne diha, znojenje pa lahko povzroči mašenje por in neželene mozolje.

Nekaj naravnih ličenj z modnih brvi si oglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.