Magazin > Lepota & telo
314 ogledov

Naravne rešitve, s katerimi se boste znebili celulita

seks, predigra, moški, ženska, zadnjica, spodnjice Profimedias
Celulit je tista stvar, zaradi katere se obremenjujejo prav vse ženske. S spodnjimi triki si pomagajte in celulit premagajte s sestavinami in predmeti, ki jih imate doma.

Suho ščetkanje

Gobico ali ščetko, s katero se tuširate, je še bolj uporabna, če kožo podrgnete, ko je še suha. Tik pred tuširanjem dobro podrgnite zadnjico in stegna, da bi s tem čim bolj učinkovito odstranili odmrle celice. Ne drgnite v smeri gor-dol ali v krožnih gibih. Lepotni saloni priporočajo, da gobico premikate vedno proti srcu. Se pravi od kolena proti križnemu delu hrbta. Več v videu spodaj.

Piling iz kave

Masaža s pilingom koži koristi, saj pospeši cirkulacijo in odstranjuje odmrle celice, poleg teg apa je koža zaradi kave in njenih učinkovin veliko bolj napeta.

Uteži (kettlebell, op.p.)

Eno najboljših pripomočkov pri boju proti celulitu in oblogam na zadnjici, stegnih in trebuhu. Z njimi pridobimo mišično maso, hkrati pa kurimo maščobne obloge, ki so se nabrale. S počepi, izpadnimi koraki in drugimi vajami, kjer jih uporabljamo, napadamo celulit iz vseh strani.

Omega 3

Kapsule omega 3 so pomembne pri boju proti celulitu. Zaradi užitja nepravih maščob, pride do neravnovesja maščobnih kislih, ki jih naše telo potrebuje za gladko kožo. Z rednim uživanjem omege 3 se bo vzpostavilo ravnovesje maščobnih kislih, posledično pa bo tudi manj celulita.

Detoks kopel

Še ena teorija, s katero si lahko pomagamo pri boju proti celulitu. Ne potrebujete veliko. V banjo vsujte pest soli, pest soda bikarbone, polovico decilitra jabolčnega kisa (domačega, op. a.) in po okusu nekaj kapljic najljubšega eteričnega olja.

Spremenite prehrano

Saj veste, pozabite na vse, kar je dobro. Zmanjšajte vnos slastnih slaščic in čokoladic, čips in ostali prigrizki zaradi slanosti povzročajo samo še več celulita, sladke pijače in predvsem gazirane sladke pijače … Jejte zdravo, ne pozabite na zelenjavo, sadje, pusto meso in oreščke. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.