Magazin > Lepota & telo
116 ogledov

Ne želi sodelovati z Melanio Trump

Melania Trump, Donald Trump Profimedias
Ni oboževalka bodoče prve dame.

Sophie Theallet je jasno in glasno povedala, da ni oboževalka Donalda in Melanie Trump. Povedala je tudi, da ne ne želi, da bi Melania nosila njene kreacije.

"Kot nekdo, ki se zavzema za raznolikost, posameznikovo svobodo in spoštovanje za različne načine življenja, v prihodnosti ne bom sodelovala z naslednjo prvo damo," je v odprtem pismu povedala modna oblikovalka in dodala: "Retorika rasizma, seksizma in ksenofobije, ki je bila del predsedniške kampanje njenega moža, so v nasprotju z vrednotami, v katerih želimo živeti. K temu pozivam tudi svoje kolege oblikovalce, da storijo enako."

Michelle Obama | Avtor: Profimedias Profimedias
Sophia je sicer imigrantka, je v zadnjih osmih letih imela čast oblačiti Michelle Obama: "To je bila največja čast in vrhunec moje kariere. Michelle je veliko pripomogla k prepoznavnosti naše blagovne znamke. Njene vrednote so se zakoreninile v meni."

Komentarjev 7
  • Ferluci 09:20 23.november 2016.

    Melanija ima pač stil in lepoto, kakršnega prava dama Amerike še ni imela in to lahko izkoristi z nošenjem ustreznh modnih oblačil priznanih kreatorjev.\s\sPrej bi rekel, da omenjena kreatorka ni dorasla svojemu poslu in se je po domače 'usrala'.

  • primorka 14:07 22.november 2016.

    Tudi jaz tako mislim.

  • Žurnalček 14:06 22.november 2016.

    Tole je pa višek nesramnosti in samozagledanosti vase! Prokleta koza šveljarska , a te je kdo kaj vprašal ali od tebe kaj naročil . Dejstvo pa je , da USA še ni imela takšne prve dame , ki bi na ...prikaži več tako graciozen način nosila raznorazne kreacije ! Ne da ne bodo želeli sodelovati , ZASTONJ ji bodo ponujali najbolj prestižne obleke sveta , salonarji so že iz SLO-BiH in to zastonj !