Magazin > Lepota & telo
19634 ogledov

Nekdanji učiteljici rekli, naj skrije obline, sedaj z njimi mastno služi

Romi Chase
1/11
Profimedia
Na srečo jih ni poslušala …

Romi Chase se je leta 2017 s Poljske, kjer je poučevala angleščino, preselila v ZDA. Dve leti pozneje je dobila dovoljenje za delo, a po njenih učiteljskih sposobnostih ni bilo povpraševanja.

Je pa ogromno povpraševanja po njenih oblinah, kar je Romi močno dvignilo samozavest. V njeni domovini močnejšim dekletom namreč ves čas govorijo, naj skrijejo svoje telo.

Romi je na spletni strani OnlyFans, kjer imajo profile tudi Ana iz Sanjskega moškega, Lara Goršek Kos in Denise Dame, objavila svoje seksi posnetke in v 18 mesecih zaslužila svoj prvi milijon. 

"Že od nekdaj sem zelo ustvarjalna in seksualna oseba. Doma tega nisem mogla izživeti, saj tam ženska ni privlačna, če nima svetlih las, modrih oči, dolgih nog in je brez bokov. Tukaj pa so velike dojke in ozek pas zelo zaželeni. Dobivam ogromno pozornosti,“ je povedala in dodala, da za svoj uspeh gara. "V povprečju na dan delam 12 ur,“ pravi. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.