Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Neonske petke in vintage slog

United Nude, 215 EUR
1/5
United Nude
To jesen se boste sprehajali v vrtoglavo visokih petah in neonskih barvah.

Letos po mestu zagotovo ne boste korakali neopaženi, če boste sledili zadnjim modnim smernicam na področju obutve. Oblikovalec čevljev Mitja Hojak namreč pojasnjuje, da so to jesen pravi modni hit močne barve, kot sta rumena in zelena.

Kombinacija s črno

Največkrat se ti dve neonski barvi kombinirata s črno. Podobno kot pri oblačilih je modna tudi temnordeča oziroma bordo. “Med zelo aktualnimi so prav tako temnozelena, siva, črna in karamelna, ki je prisotna predvsem v angleškem podeželskem slogu,” pa pravijo oblikovalci, ki ustvarjajo čevlje za blagovno znamko Peko.

Usnje z vintage učinkom

Jesenska obutev je predvsem iz gladkega usnja, vendar pri Peku svetujejo tudi semiš in gladko usnje z vintage učinkom, ki je videti že nošeno. “Prevladuje minimalističen slog, s sloganom več je manj. Pomembna sta predvsem slog in oblika, okrasja tako rekoč ni,” zatrjujejo.

Balerinke in gležnarji

Na modnih brveh je videti vrtoglavo visoke pete, ki so enakomerno tanke in drzno ostre. Platforma je bogata, kar je dobrodošlo pri hoji, sprednji del pa je proti konici rahlo privihan. Če želite udobnejši korak, vam oblikovalci priporočajo balerinke, lahko pa si privoščite obutev uniformiranega angleškega sloga. Prav tako odlična in modna izbira so lahki nižji salonarji, škornji ali gležnarji. Tiste z nekoliko višjo peto lahko odlično kombinirate s krili, nižje gležnjarje pa obujte na hlače. Če bodo imeli malo pete, bodo optično podaljšali vaše noge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.