Magazin > Lepota & telo
20 ogledov

Nepogrešljivih 5 za vroče poletje

Za moden skok v poletje ne potrebujete veliko. (Foto: Imaxtree)
1/6
Žurnal24 main
Dopolnite obstoječa oblačila z najbolj modnimi kosi sezone, ki bodo dodali svežino garderobni omari. Kombinirajte jih z najljubšimi oblačili in postanite prava modna diva, pravi modni oblikovalec Peter Movrin.

Oblačila. Za letošnjo poletje na modnih brveh prevladujejo obleke vseh barv in oblik, nam je zaupal modni oblikovalec Peter Movrin. Najpopularnejše so tiste
iz lahkih in padajočih materialov, ki se lahkotno ovijajo okoli telesa. V smernicah je veliko plastenja, tekstur in draperij. Lahkotni materiali delujejo uglajeno, hkrati pa tudi sproščeno. Barvna lestvica je široka. Za moden skok v poletje ne potrebujete veliko, pravi Movrin.

Obleke. Lahke poletne obleke  so izjemno aktualne. Materiali so letos naravni in lahkotni ter zapeljivo padajo po postavah vseh oblik. Zaradi prelivajočih se
barv in motivov se lahko lahkotne dnevne obleke prelevijo v prekrasne večerne toalete. Omislite si vsaj eno.

Potiskane majice. Močni simetrični potiski so na majicah nujni. Majice so iz lahkih, prosojnih  materialov z močnimi detajli in se razkazujejo v vsem svojem
razkošju. Nosite jih na kavbojke.

Kratke hlače. Modne so kratke in še krajše. Letos jih morate imeti, kombinirajte jih s športnimi ali  elegantnimi kosi oblačil.

Vzorčasti čevlji. Modni so predvsem vzorčasti s povsem nizko ali ekstremno visoko peto. Balerinke preprosto morate imeti.

Velike pisane torbe. Pisane, živahne in predvsem velike torbe so prava paša za oči. Vrača pa se tudi nahrbtnik.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.