Magazin > Lepota & telo
20194 ogledov

Neverjetna preobrazba 36-letne mamice iz Ruš

bojana ksela
Misija akcije TOP STYLING Z BOJANO je, da ženskam pokažem, da se lahko ne glede na leta in postavo oblečejo modno in lepo.

S stiliranjem se intenzivno ukvarjam dve leti in ko osvojiš tistih nekaj glavnih trikov, zjutraj pred omaro nikoli več ne bo težav. Vse to in še več boste spoznale v spodnjem videu, v katerem na primeru 36-letne Maje tudi razkrivam, kaj je modno, kako kaj kombinirati, poleg tega pa vas bom naučila tudi, kako lahko modni videz brez težav sestavite tudi sami.

Torej, kje začeti in kako postaviti piko pri stajlingu?

Prva stvar, ki jo morate sprejeti, če ste naveličane svojega stila ali če se počutite premalo moderno, je, da bo pol omare romalo v smeti! Zavedajte se tudi, da ga ni plašča in torbice, ki bi pokrila celo kolekcijo. Tretja stvar, ki jo imejte v mislih, pa je, da kombinacija ozkih in oprijetih kavbojk ter kratke usnjene jakne niti slučajno ni več varna izbira - zato adijo stajling za obisk Hard Rock Caffeeja!

Začeti je treba znova, se poigrati s tem, kar ta trenutek ponujajo v trgovinah, in stajlinge graditi tako, da se vse ujema z vsem. Vse hlače z vsemi srajcami, puloverji in plašči. Po letu ali dveh, toliko časa bo verjetno trajala prenova garderobe, boste s takim pristopom sestavile omaro, ki jo boste zjutraj z veseljem odprle.

bojana ksela | Avtor:

Projekta sem se med drugim lotila, da ženskam dokažem, da se lahko v svoji koži počutijo samozavestno, tudi takrat, ko jih postavim iz cone udobja. Pri tem včasih upoštevam njihove želje, včasih ne. Nekatere so manj, druge bolj trd oreh. Slednje so tiste, ki si želijo spremembe in poiščejo pomoč, hkrati pa nasvetov ne želijo poslušati in ne zmorejo sneti očal, da bi se videle v drugačni luči. Take so zame še posebno velik izziv. Moja mama, recimo (smeh).

Prva srečnica je bila Maja

Za prvi TOP STAJLING Z BOJANO sem izbrala Majo Potočnik iz Ruš. Maja je 36-letna mamica dveh otrok, visoka 160 centimetrov, ki se je želela naučiti, kako kombinirati bolj moderna oblačila. Ko sem pogledala njene fotografije, sem ugotovila, da je njena največja težava to, da vedno kupuje ista oblačila. Četudi so ta oblačila različnih barv, so po stilu enaka, zato je tudi Maja vedno videti enako. Moj cilj je bil torej, da Majo malo predrugačim. Upoštevala sem željo, da ne nosi visokih pet, in poskrbela za tri različne modne stajlinge iz šik trgovine Comma, ki jo kot blogerka promoviram tudi sama.

bojana ksela | Avtor:

Za prvi stajling sem izbrala bele hlače in svetlomodro srajco. Črna očala, črni pas in črna torbica so stajlingu dodali okvir in ostrino. Rumeni trak, ki je odlična kombinacija k modri, pa igrivost.

Za drugi stajling sem „oženila“ črno-bele kose, trak v laseh pa pustila za poživitev. Brez barvnega dodatka in izstopajoče torbice bi bil ta stajling videti dolgočasno.

In še tretji stajling, moj najljubši. Peščene hlače, nežno roza pulover in svetli rožnati natikači. Kombinacija, ki jo lahko nosi tudi na poslovni sestanek. Športne copate in sandale, ki jih Maja nosi nosi, sem izbrala iz trgovine Humanic.

Kako je bila Maja videti po preobrazbi, si poglejte v zgornjem videu!

Že prihodnji teden pa nas čakajo nova preobrazba in novi modni namigi, ki vam bodo zagotovo pomagali pri naslednjem nakupovanju.

comma | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv