Magazin > Lepota & telo
8 ogledov

Nicky Hilton v Mehiki

Kolekcija Nicky Hilton
1/11
Žurnal24 main
V torek se je v mehiški prestolnici začel odvijati teden mode. Ena izmed zanimivejših kolekcij, predvsem zaradi imena modne kreatorke, podpisane pod njo, je bila kolekcija N. Hilton.
Nicky Hilton je seveda sestra veliko bolj razvpite starlete Paris, ki s svojimi škandali nenehno polni časopise. Nicholai Olivia Hilton - Nicky, kot je njeno polno ime, je pravo nasprotje svoje sestre, kar se odraža tudi v kolekciji, ki si jo je zamislila za naslednjo spomladansko-poletno sezono. Ta je umirjena, tako po barvah kot krojih.

Nicky, ki jih zdaj šteje 23, je svojo prvo modno linijo na trg lansirala leta 2004, poimenovala pa jo je Chick by Nicky Hilton. Oblikovala je tudi linijo torbic za japonsko podjetje Samantha Thavasa.

Letos pa je se mlada bogatašinja, ki je tudi sama model, odločila za korak naprej v svoji karieri modne oblikovalke in na trg poslala svojo drugo linijo, ki je namenjena bolj odraslim in tudi nekoliko premožnejšim kupcem. Kolekcija se imenuje Nicholai, prvič pa je bila predstavljena že septembra na modnem tednu v New Yorku.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.