Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Nicole ni nosila Annine obleke

Nicole Kidman, Cannes
1/4
FameFlynet
Igralka Nicole Kidman je v Cannesu blestela v Valentinovi obleki, ki pa je bila namenjena izključno njej.

Pojavila so se namreč namigovanja, da je bila Valentinova obleka, ki jo je nosila Nicole Kidman, sprva prva izbira igralke Anne Hathaway, da bi jo nosila na letošnji podelitvi oskarjev. A pozneje si je premislila in se odločila za drugo.

Tiskovni predstavnik modne znamke Valentino je ekskluzivno za  Us Weekly potrdil, da Nicole tako ni nosila obleke, ki jo je v zadnjem hipu Anne zavrnila. Čeprav sta si podobni, se obleka, ki jo je nosila Hathawayeva precej razlikuje on tiste, ki jo je izbrala Kidmanova.

Menjava v zadnjem hipu ni redka

Pogosto se zgodi, da se zvezdnice v zadnjem hipu pred slavnostno prireditvijo ali drugim pomembnim dogodkom odločijo za drugo obleko.

Ko je oskarjevka Anne izvedela, da bo njena soigralka v muzikalu Nesrečniki Amanda Seyfried na Oskarjih nosila obleko Alexandra McQueena, ki je bila zelo podobna njeni Valentinovi, si je takoj premislila in zadnji večer pred Oskarji panično pomerjala druge obleke. O spremembi obleke je celo javno spregovorila in se opravičila, če je povzročila kakšno nezadovoljstvo.

Kaj so vse tri zvezdnice dejansko nosile, si lahko ogledate v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.