Magazin > Lepota & telo
15 ogledov

Noseča Gwen spet pretiravala

Gwen Stefani
1/6
Fame Flynet
Da velik nosečniški trebuh ni ovira za zapeljiv in seksi videz, se zaveda Gwen Stefani, ki se, čeprav bo kmalu tretjič postala mamica, še vedno naokrog sprehaja v vrtoglavo visokih petah.

Večina zvezdnic se na priporočila strokovnjakov požvižga, zato Gwen z nosečniškim trebuhom in v vrtoglavo visokih petah seveda ni izjema. Konec tedna so jo fotografi ujeli v še kako zapeljivi črni kombinaciji in čevljih s trakci, ki že narekujejo modne smernice prihajajoče pomladi.

In kam se je Gwen odpravila tako zapeljiva? Na zabavo pred rojstvom svojega otročička! Ta se je odvijala v enem od prestižnih hotelov na Bel Airu, med povabljenci pa so bile tudi njene zvezdniške prijateljice in prav tako modne navdušenke – Jessica Alba, Nicole Richie in Rachel Zoe.

V kakšnih čevljih se je zvezdnica pojavila na zabavi za prihajajočega dojenčka in kaj so nosile njene prijateljice, poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.