Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

"Nosila bom 30 poročnih oblek"

Miley Cyrus FameFlynet
Ameriška zvezdnica Miley Cyrus se je pošalila, da bo na svoji poroki nosila 30 poročnih oblek, saj se ne more odločiti, katero izbrati.

Pevka in igralka Miley Cyrus bo kmalu stopila pred oltar s svojim izbrancem Liamom Hemsworthom, zato je zadnje dneve zaposlena z izbiranjem poročne obleke. Čeprav se je že skoraj odločila za kreacijo modne hiše Marchesa, so jo z mikavnimi ponudbami zmedli še nekateri drugi oblikovalci. "Pri Marchesi so zame izdelali čudovito obleko, vsekakor so v mojem ožjem izboru. A tudi drugi oblikovalci si želijo, da bi nosila njihovo kreacijo, zato bom na poroki najbrž nosila 30 različnih oblek," se je pošalila 20-letna Miley.

Zvezdnica je ob tem dodala, da je načrtovanje poroke res stresno, a si z zaročencem ne belita glave. "Ne skrbi me preveč, saj je tudi Liam precej umirjen." Zaljubljenca sta se odločila za majhno, intimno poroko, na kateri bodo zbrani le najožji člani družine in prijatelji. Datum veselega dogodka zaenkrat še ni znan, no, vsaj medijem ne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.