Magazin > Lepota & telo
414 ogledov

Nov trend: pred oltar v supergah

Chanel
1/25
Reuters
Karl Lagerfeld je pariški visoki modi dal novo dimenzijo. Dokazal je, da se tudi glamur lahko pojavi v športni preobleki, in navdušil.

Najnovejša Chanelova kolekcija bo navdušila prefinjene športnice, ki poleg tekanja v supergah ljubijo glamur in eleganco. Karl Lagerfeld je v Parizu na modno brv poslal živahne manekenke v elegantnih, s klasiko spogledujočih se kostimih. Dotik Chanela je viden na prvi pogled, tiste, ki prisegajo na elegantno klasiko, pa bodo morda presenetili športni detajli – torbice okoli pasu, ščitniki na komolcih in kolenih ter superge. Vsi dodatki so seveda oblikovani premišljeno, material na supergah se ujema s prav vsakim kostimom in obleko, športni dodatki so bleščeči in elegantni.

V supergah tudi nevesta

Med barvami prevladujejo pasteli, kolekcijo pa popestrijo tudi obleke, ki spominjajo na opravo črnega laboda. Izhod, o katerem bodo v modnem svetu še šušljali, je gotovo korakanje supermanekenke Care Delevingne, ki se je po brvi v supergah sprehodila v zapeljivi prosojni poročni obleki, vlečko pa ji je držal Karlov krščenec Hudson Kroenig.

Vse se vrti okoli pasu

In kateri del telesa bo letošnje poletje najbolj vroč? Karl pravi, da ozek pas. V prvi plan ga je postavil z visoko krojenimi topi in jaknami ter s krili, ki se telesa dotikajo zelo nizko na bokih. Pozornost na boke in pas pa vsekakor pritegnejo tudi torbice.

Drzne tudi pričeske

Razigranost pa je nad glamurjem tokrat prevladala tudi pri pričeskah. Bujne kodre je zamenjalo mladostniško spenjanje – manekenke so od spredaj videti kot drzne skuštrane kratkolaske. Bo takšna pričeska postala hit poletja?

Komentarjev 2
  • Avatar čavez
    čavez 15:05 22.januar 2014.

    To so čefurji že zdavnaj zmislil..

  • patron 11:21 22.januar 2014.

    strašilo za v koruzooooooo....