Magazin > Lepota & telo
260 ogledov

Nova barva las znane Slovenke vas bo vrgla na rit!

Jelena Vadnjal POP-TV-2
Nekdanja kandidatka šova MasterChef Slovenija in novinarka Jelena Vadnjal je spremenila svojo barvo las.

Jelena Vadnjal, ki je v letošnji sezoni šova MasterChef dokazala, da je odlična kuharica, rada eksperimentira za štedilnikom in tudi s pričeskami oziroma barvo las.

V šovu smo jo videli s sivkastimi lasmi, ki si jih je nato prekrila z roza barvo, ki je letos v modi, sedaj pa ima modre lase. Njeni prijatelji na Facebooku so navdušeni. "Ja, za tako stvar moraš biti res lep, mlad in si upat. Dobro vama je uspelo, ni kaj," jo je pohvalila uporabnica Facebooka, nekdo drug pa je pripomnil, da Jeleni "vse paše". Se strinjamo.

Komentarjev 8
  • nergač 09:59 16.avgust 2016.

    Ir. K. ti in tvoja kolegica A.Fetiš pejdte raje šolo narest do konca, da ne boste pisarile takih oslarij po portalih. Misliš, da če omeniš "znano slovenko" in rit je že za objavo...folk pa itak vse prebavi? Je pa res, ...prikaži več da ti ni treba iti delat, dokler te plačuje kdo za tole....

  • Aleta 08:55 16.avgust 2016.

    Bravo!

  • Majazmaja 08:40 16.avgust 2016.

    Nekajkrat sem gledala Masterchefa in bila popolnoma osupla nad njenim nesramnim, samovšečnim, samopoveličevalnim in hinavskim karakterjem. Ženska je poosebljena zloba. Ljudi žali zavestno in z namenom, da si polni svoj bolan ego. S pojavom v showu si je naredila sramoto ...prikaži več in antireklamo in dvomim, da je požela veliko simpatij - mogoče samo pri takih ki so enaki kot ona. Glede las pa: če se z drugim ne moreš promovirati, si slikaš rit v kopalnici ali pa spremeniš barvo las. To sta pogoja, da se pojaviš v slovenskem rumenilu.