Magazin > Lepota & telo
24 ogledov

Nova lepotna pravila

Veste, kaj poudariti na obrazu? Žurnal24 main
Svet lepote nikoli ne miruje, saj se trendi nenehno spreminjajo. Spoznajte nova lepotna pravila, ki jih upoštevata tudi zvezdnici Cameron Diaz in Kate Moss.
Naravno padajoči lasje so seksi
Pri oblikovanju pričeske se zgledujte po Cameron Diaz, Kate Moss in Drew Barrymore. Njihova pričeska je svobodna, valovita, morda na videz neurejena. In kako priti do take pričeske? Po pranju las si lase posušite, če se le da naravno, in jih pri tem ne češite. Tudi na uporabo utrjevalcev za lase lahko kar pozabite, saj so v modi naravno padajoči lasje. Če so vaše konice po naravnem sušenju videti suhe in štrleče, nanje nanesite preparat, primeren za suhe konice, in jih v nekaj sekundah posušite s sušilcem za lase.

Ustnice kot Angelina Jolie
Se opazili, da se vsi trenutni trendi vrtijo okoli seksi videza? Niti ustnice niso izjema – "in" so čutne ustnice, polne poželenja. Si tudi vi želite takih ustnic? Poskusite z lahkotnim bleščilom v živahnem rdečem odtenku. Če vam živahne barve niso pisane na kožo, lahko uporabite bleščilo v kremnem odtenku, podobnemu vaši naravni barvi ustnic. Da bodo vaše ustnice videti lepe in polne tudi brez bleščila, nanje vsak večer pred spanjem nanesite mastno kremo za ustnice.

Konice nohtov rahlo zaobljite
Dolgi nohti z brezhibno manikiro so res vredni občudovanja, a kaj, ko jih je tako težko vzdrževati. Zato nohte oblikujte nekoliko krajše, zaobljite konico in jih obarvajte s temo rdečim odtenkom. Če so vaši nohti daljši, na konice nanesite dodatno plast laka.

Svetleč ten
Čeprav se je poletje že davno poslovilo, so svetlikajoči se losjoni za telo še zmeraj moderni. Nanesite si ga na obraz in telo, naj bo vaša koža videti sveža in žareča.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.