Magazin > Lepota & telo
63 ogledov

Nova terapija proti gubam in celulitu

ženska Shutterstock
Pomladite se z neinvazivno terapijo ali pa z njeno pomočjo omilite videz celulita.

Neinvazivna terapija endosphères oziroma kompresivna mikrovibracija je prva terapija proti gubam za oči, ustnice, čelo, lica, vrat in dekolte, s katero dosežete mladosten videz brez operacije ali vnašanja kemičnih substanc v globino kože,” je povedala Mojca Rode, lastnica salona Rode, ki je napravo pripeljala v Slovenijo.

Učinki vidni takoj

Naprava s 60 vrtečimi se silikonskimi kroglicami stimulira kožo ter mišice obraza, vratu in dekolteja, tako pa spodbudi delovanje fibroblastov v koži, ki so odgovorni za proizvodnjo kolagena. “V kožnem tkivu se poveča prekrvavitev, s tem pa tudi raven kisika in hranilnih snovi. Mišice postanejo napete in močnejše ter posledično privzdignejo obraz,” je dejala Rodetova in dodala, da so učinki vidni takoj. “Polna lička, napete ustnice, dvignjene veke, zmanjšan podbradek … Po posegu je koža rahlo pordela, drugih stranskih učinkov pa po navadi ni. Takoj lahko nadaljujete vsakdanje dejavnosti in po želji nanesete 
ličila.

Tudi v boju proti celulitu

Terapija endosphères je učinkovita tudi v boju proti celulitu in vpliva na boljši mišični tonus. Tretma traja približno pol ure, odvisno od predela telesa, priporočeno pa jih je opraviti vsaj šest zaporedoma. “Občutek je prijeten in neboleč. Rahlo občutljivost je zaznati le, če je celulit napredoval že do hujše, brazgotinaste faze,” je sklenila Rodetova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.