Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

Nove torbice Victorie Beckham

Victoria Beckham, 1.750 EUR
1/6
www.victoriabeckham.com
Victoria Beckham je na svoji spletni strani že ponudila jesensko kolekcijo torbic, ki bodo modnim navdušenkam hitro spraznile denarnice.

Kot se za jesensko kolekcijo spodobi, so usnjene torbe večje in v temnejših naravnih odtenkih – rjavi, črni, bordo in rdečih, oblikovala pa je tudi kolekcijo malih torbic. "Oblikujem za moderne ženske s stilom, za takšne, ki prisegajo na kakovost in luksuz," je Victoria povedala za revijo People in dodala, da torbice dopolnjujejo jesensko kolekcijo oblačil.

Victoria za najboljšo promocijo lastnih kolekcij najbolje poskrbi kar sama, saj se skoraj povsod pojavi v oblačilih in z dodatki, ki jih je oblikovala sama. Modne navdušenke, ki bi ji rade sledile, pa bodo tudi tokrat morale za vsak kos posebej seči kar globoko v denarnico. Cene torbic se namreč gibljejo od malo manj kot tisoč in do nekaj tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.