Magazin > Lepota & telo
60 ogledov

Novi trendi za nohte

1/13
Žurnal24 main
Metalik, siva, zlata, rdeča in črna bodo v prihajajočih mesecih kraljevale na nohtih najbolj zagrizenih modnih navdušenk.

Vse večji trend modnih hiš postajajo lastne kolekcije ličil in lakov za nohte, s katerimi z drznimi odtenki nadgradijo svoje modne kreacije. Najbolj priznane so za letošnjo jesen in zimo že predstavile svoje vroče odtenke, med katerimi kraljujejo kovinsko siva, čisto črna in zlata. V ospredju ostaja tudi večna rdeča, ki pa je za razliko od poletnih odtenkov še intenzivnejša, temnejša ali mat.

Jesen napoveduje mat
Če smo se poleti navduševali nad sijajem, bomo jeseni nohte obarvali z mat odtenki. Vse, ki prisegate na naravni videz, bodo razveselili mat odtenki z bež, nežno rožnatimi in sivimi niansami. Bolj igriv videz boste dosegli s to jesen zelo modno dvobarvno kombinacijo.

Izstopa metalik
Najbolj modni boste z nohti, pobarvanimi z drznimi kovinskimi odtenki – zlata, srebrna in bakrena si na lestvici najbolj vročih delijo najvišja mesta. Izstopali boste s ta hip zelo priljubljeno tako imenovano obrnjeno francosko manikuro, kjer so polmeseci namesto na konicah na začetku nohtov. Poigrajte se s svetlim in temnim odtenkom. Ker so nohti, obarvani v metalik odtenke, zelo vpadljivi, zahtevajo tudi popolno oblikovane nohte.

Večna rdeča

Klasika ostaja. Letos za večerne priložnosti in za drzen dnevni videz. Modni so skoraj vsi odtenki – od krvavo rdečih, nežnih mat, temnih in vse do vpadljivih svetlikajočih se nians. Rdeča je prava izbira, ko želite poudariti retro ali seksi videz.

Črna za najdrznejše
Navdušenke nad vampirskim, moto ali darkerskim videzom se bodo razveselile nove črne, ki je tako temna kot še nikoli. Črna poudari dolge, kratke, zaobljene ali v špico oblikovane nohte, če pa si želite še več, posnemajte manekenke z modnih brvi in črne nohte nadgradite s kristali, bleščicami ...

Ideje poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.