Magazin > Lepota & telo
92 ogledov

Novo modno pravilo: ovratnik vsepovsod

Sonia by Sonia Rykiel, 45 EUR
1/20
www.net-a-porter.com
Eden od opaznih trendov letošnjega leta je ovratnik. Naj bo klasičen, takšen z všitimi perlami ali pa takšen, ki spominja na ogrlico. Vseeno, pomembno je le, da ga nosite s ponosom.

Modni svet v pomlad pošilja novo pravilo: ovratniki vsepovsod! S takšnimi, ki spominjajo na klasične srajčne ovratnike, sproščeni kombinaciji z lahkotnim puloverjem dodajte trendovski pridih. Zgrešili ne boste, če jih boste nosili v kombinaciji z najbolj dekliškim trendom ta hip, čipkasto tuniko v pastelnem odtenku. K takšnemu videzu se lepo podajo čipkasti ovratniki v belem ali črnem odtenku, takšni v nasprotujočih si pastelnih odtenkih, pa tudi takšni s perlicami. Opaznejši ovratniki, ki jih nosite namesto ogrlice, pa so prava izbira za večerni videz, še posebej, če so okrašeni z bleščicami, perlami ali kristali.

Zaljubite se lahko tudi v tri

Če vaša najnovejša oblačila nimajo letos nujnega ovratnika (kar, če ste se po modnih nakupih odpravili v zadnjem času, močno dvomimo), si priskrbite vsaj enega in z njim ustvarite samosvojo kombinacijo. Nekaj namigov poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.