Magazin > Lepota & telo
112 ogledov

Novost: Copati za modne športnice

Nike Studio Wrap
1/3
Nike
Za vse aktivne ženske, ki za svojo postavo redno skrbijo v telovadnici, je Nike oblikoval športne copate, ki prepričajo tako z udobnostjo, kot s prisrčnim dizajnom.

Eden od največjih proizvajalcev športnih copat piha na žensko dušo. Za vse športnice, ki se rade spogledujejo tudi z modo, so oblikovali copate, ki bodo modno svežino prinesli tudi v telovadnice.

Nike Studio Wrap so novi športni copati, namenjeni ženskam, ki obožujejo jogo, pilates, balet, ter katero od drugih vodenih vadb. Če tudi vi prisegate na boso vadbo, vas bodo copati gotovo prepričali. Vadba v njih je v telovadnicah veliko bolj higienična, mehak gumijast podplat preprečuje zdrse, občutek pa je prav takšen, kot bi bili bosi, pravijo proizvajalci.

Copati so oblikovani iz treh delov (podplat, trakovi in copat), ki dopuščajo dinamično gibanje podplatov in tako svobodnejšo vadbo. Komplet športnih copat, za katerega je potrebno odšteti malo več kot 120 evrov, vključuje tudi mrežasto torbico za shranjevanje in lažje pranje kompleta v pralnem stroju.

Komentarjev 1
  • Elumine 23:25 28.februar 2013.

    Ali mogoče kdo kaj ve, kje se da dobiti te športne copate?