Magazin > Lepota & telo
50 ogledov

O čem sanja vaš moški?

spanje sanje moški Shutterstock
Če ste ženske na svojega moškega jezne, ko vam pripoveduje, da je sanjal o drugi ženski, ste lahko pomirjene.

Kanadski znanstveniki so pod drobnogled vzeli pet najpogostejših moških sanj. Gillian Holloway, avtorica knjige The Complete Dream Book, jih je podrobneje razložila:

Seks – če vas moški v sanjah vara z drugo žensko, ki jo pozna, to pomeni, da ga je pritegnila, vendar ne s fizičnimi atributi, temveč z delom osebnosti, kot sta ambicija in vedrina. Če sanja o osebi, ki je ni še nikoli srečal, je način, kako seksa v sanjah, dejansko nekaj, kar bi rad v realnem življenju poskusil s svojo najdražjo.

Na begu – nekaj ga muči, a to ne pomeni, da bi rad zbežal od vas. Pregon v sanjah bi lahko simboliziral nekaj, kar ga motivira za neko akcijo ali delovanje v neko točno določeno smer.

Padec – pomeni, da je pod velikim pritiskom in ima občutek, da izgublja nadzor, bodisi na delovnem mestu bodisi v zasebnem življenju.

Učenje za izpit – presenetljivo imajo tovrstne sanje najpogosteje moški, ki končajo šolanje in se zaposlijo, kar je znak, da so perfekcionisti. Učenje najpogosteje sanjajo tisti, ki uresničujejo svoje visoko postavljene cilje.

Zamujanje – v resnici si ne želi iti na ta ali oni dogodek, še več, prepričan je, da so vsi, ki bodo tam, imeli pred njim nekakšno prednost in se zaradi tega počuti malce nesiguren.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.