Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Oblačilom bo postlano z rožicami

Če se odločite za velike cvetlice na majici, izberite manjše na hlačah.(Foto: Im Žurnal24 main
Cvetlice so po besedah modne oblikovalke Mire Strnad letos nepogrešljiv motiv v modi. Ni pomembno, ali so majhne ali velike, pomembno je le, da so na vseh oblačilih.

Neobičajne kombinacije
Kombinirajte jih z drugimi abstraktnimi motivi, kot so črte in pike, ali pa poskusite s kombinacijo nenavadnejših vzorcev, svetuje Strnadova. Pri izbiri oblačil s cvetlicami bodite pozorni na kombiniranje dveh kosov oblačil z enakim potiskom, pri čemer naj bodo oblačila različnih barv. Če se odločite za velike cvetlice na majici, izberite manjše na hlačah. Sicer pa boste z modnim vzorcem na bluzi ali obleki krasno popestrile svoja oblačila in jih glede na prevladujoče barve v njem kombinirale z enobarvnimi kosi iz vaše omare. Eksperimentirajte tudi z modnimi dodatki. Z različnim izborom teh lahko svoj eleganten videz hitro spremenite v sproščeno privlačnost za sprehod po mestu, doda Strnadova.

Listi, stebla in cvetovi

Med popularne vzorce tokrat spadajo detajli; listi, stebla in cvetni listi pa tudi celotne cvetlice, zlasti takšne z zanimivimi cvetovi. Največkrat so ti vzorci uporabljeni le na enem delu oblačila, letos pa si jih lahko privoščite povsod. Vrtnice, tulipani, mak in orhideje – prav vse so del modnih potiskov.

Rdeča nit tokrat neobvezna
Rožnati trend boste preprosto vzljubili, saj bodo vzorci cveteli na oblekah, krilih, bluzah in modnih dodatkih. Nekateri oblikovalci so se lotili kombiniranja različnih cvetličnih vzorcev, pri čemer niso bili pozorni na rdečo nit.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.