Magazin > Lepota & telo
25 ogledov

Oblecite njegov par

Boyfriend
1/4
Žurnal24 main
Udobni fantovski kroji, drzni našitki in zavihane hlačnice so letošnje modne zapovedi.

"Preširoke, zavihane in čim bolj strgane," so po mnenju modne oblikovalke Vladi Kralj lastnosti kavbojk, s katerimi boste letos zadeli v polno. Ponujamo vam nekaj pravil, ki se jih je dobro držati pri nakupu kavbojk za prihajajočo sezono.

Modni moški kroji
Ker korenčkaste kavbojke poudarijo ženske boke, je za tiste, ki bi kakšno oblino raje skrile, primernejša izbira fantovski kroj. Ta model bo po mnenju Kraljeve najbolje videti v kombinaciji z elegantnimi suknjiči, fantovskimi srajcami, pisanimi rutami, večjimi torbicami in obvezno opremo – visokimi petami ali starinskimi balerinkami. "Takšen model bo izvrstno in samosvoje videti prav na vsaki postavi," meni Kraljeva.

Ne spreglejte galerije.

Korenček je še vedno in
"Korenčkaste kavbojke lahko pustimo v omari, saj so še vedno zelo in," svetuje modna oblikovalka in opozarja, da oprijeti modeli ne pristajajo le suhicam. "Dekleta z nekaj več kilogrami lahko korenčkaste kavbojke uporabijo kot pajkice, nad kavbojke pa naj oblečejo asimetrično razvlečeno majico, ki sega čez zadnjo plat." Vsekakor pa je takšen model kavbojk odlična izbira za vse, ki se lahko pohvalijo z dolgimi nogami.

Ravni kroji za močnejše
"Vse, ki želijo prikriti nekaj kilogramov, naj izberejo kavbojke z ravnimi ali širokimi hlačnicami in visokim pasom," še svetuje Kraljeva. Posebno pozornost je treba posvetiti tudi dolžini hlačnic. "Če želite noge podaljšati, izberite nekoliko daljše hlačnice, ki segajo čez peto."

Ustvarjalno
Hlače lahko porežete, jih potrgate na različnih mestih, jim dodate našitke in bleščice. "Tako bodo samo vaše," pravi Kraljeva.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.