Magazin > Lepota & telo
60 ogledov

Obleke za romantične

Frfotave oblekice boste nosili vse do jeseni. (Foto: Imaxtree)
1/21
Žurnal24 main
V pomladnih mesecih se kar vrstijo dogodki, ki kličejo po bolj slavnostnih oblačilih. Če vas povabilo na poroko, valeto ali birmo spravi v zadrego in ne veste, kaj bi oblekli, vam ponujamo rešitev.

Romantična obleka, posuta s cvetlicami, je zagotovo preprosta rešitev. Ponosno jo boste lahko nosili vse poletje tako za v službo in potep po mestu kot za večerne zabave.

Raznoliki kroji
Kroji so lahko klasični, s silhueto, ki se prilega telesu in poudari ženske linije, še posebej pas in dekolte, ali rahlo frfotavi, ki prikrijejo majhne pomanjkljivosti. Ko izbirate model, imejte v mislih, da tudi za vas obstaja pravi, s katerim boste poudarile svoje prednosti.

Zacvetite s cvetlicami
Med popularne vzorce tokrat spadajo detajli; listi, stebla in cvetni listi pa tudi celotne cvetlice, zlasti takšne z zanimivimi cvetovi. Največkrat so ti vzorci uporabljeni le na enem delu oblačila, letos pa si jih lahko privoščite povsod. Vrtnice, tulipani, mak in orhideje – prav vse so del modnih potiskov.
Rože kombinirajte z drugimi abstraktnimi motivi ali pa poskusite s kombinacijo nenavadnejših vzorcev.

Eksperimentirajte z dodatki

Eksperimentirajte tudi z modnimi dodatki. Z različnim izborom teh lahko svoj eleganten videz hitro spremenite v sproščeno privlačnost za sprehod po mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.