Magazin > Lepota & telo
70 ogledov

Oblikovalca ocenila naše voditeljice

Bernarda Žarn
1/19
Žiga Culiberg
Priznana slovenska modna oblikovalca, ki sta sodelovala na letošnjem jesenskem tednu mode, sta ocenila oblačila slovenskih voditeljic.

Pod drobnogled sta modna oblikovalca Nina Šušnjara in Miro Mišljen vzela šest voditeljic s treh televizijskih postaj, in sicer Lili Žagar, Savino Atai in Tjašo Kokalj s Pop TV, Nino Osenar in Sašo Lendero s Planet TV in Bernardo Žarn z RTV Slovenija.

Oba sta določila, da so najbolje oblečene voditeljice na Pop TV. Mišljen meni, da je najbolje oblečena Tjaša. "Seveda tu igrata veliko vlogo njena neizmerna lepota in stilistka, ki ima preprosto delo," je pojasnil svoj izbor. Šušnjara je poleg Tjaše za najbolje oblečeno voditeljico izbrala Lili.

Vedno bi se dalo kaj spremeniti

Na vprašanje, kaj bi oba spremenila pri izbiri oblačil, nista bila zadržana. "Seveda. Sama bi ubrala čisto drugo pot pri vseh voditeljicah. Oblikovalci in stilisti se med sabo razlikujemo in to je čisto dobrodošlo," je komentirala Nina, Miro pa je povedal, da bi se vedno dalo kaj spremeniti, a misli, da stilisti kar dobro opravljajo svoje delo.

Zastareli kroji naj ostanejo v devetdesetih

Sta pa bila bolj kritična pri odgovoru na vprašanje, ali sta se kdaj začudila ali zgražala nad izbiro oblek voditeljic na splošno. "Tudi to se je že zgodilo. Velikokrat se čudim nad kakšnimi zastarelimi kroji in materiali, ki so iz leta 1990, in menim, da naj tam tudi ostanejo," je dejala Nina.

"Moram priznati, da zelo redko gledam televizijo in po navadi, ko gledam, najprej opazim videz voditeljic. In seveda se po navadi zgrozim nad njihovim videzom. Pomemben je predvsem dober odnos med stilistom in voditeljico. Voditeljica mora občutiti obleko in se v njej dobro počutiti. Samo tako bo blestela," pa meni Miro.

Komentarjev 2