Magazin > Lepota & telo
1 ogledov

Oblikujte svojo barvo laka

Poigrajte se! (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Zdaj lahko s pomočjo britanskega podjetja izdelate svoj lak za nohte.

Modno
Da bi sledili najnovejšim modnim trendom, ki narekujejo drzne barve nohtov, se lahko odločite za oblikovanje barve po vaši meri. Britansko podjetje Illamasqua na svoji spletni strani ponuja možnost, da ustvarite svoj lak za nohte, najboljša dva predloga pa bosta deležna uvrstitve v spletni prodajni program podjetja.

Pohitite s prijavo
Lahko se torej zgodi, da boste končno dosegli to, o čemer sanjate: da boste lahko kupili točno tak izdelek, kot ste si ga zamislili. Poleg tega se boste lahko pohvalili s tem, da ga bodo kupile in nosile tudi mnoge druge ženske po vsem svetu. Na tekmovanje za najboljšo novo barvo laka za nohte se lahko prijavite na spletni strani podjetja, kjer morate v 50 besedah (seveda v angleščini) tudi opisati, kaj vas je navdihnilo pri oblikovanju barve, in priložiti fotografijo ali risbo nečesa, kar najbolje ponazarja vaš izbor barve. Prijavite lahko z le eno barvo, prijave pa sprejemajo do 14. marca. Zmagovalki bosta seveda stekleničko laka, ki sta ga oblikovali, na dom s posebno pošiljko dobili veliko prej, preden bo ta dosegljiv za druge kupce. Če bi se radi preizkusili v koži oblikovalca, je torej ta natečaj kot nalašč za vas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.