Magazin > Lepota & telo
43 ogledov

Očetje ganjeni nad brcami otrok

"Čutim ga, močno brca!" je le eden od vzklikov ganjenega očka, ko je začutil brce svojega še nerojenega otroka.

Pri Huggies so ustvarili pas, ki bodočim moškim omogoča, da občutijo brce nerojenega otroka, tako kot jih čutijo njihove matere.

Za vsakega bodočega starša je brca otroka v maternici prav posebno in nepozabno doživetje. Večina očkov se v devetmesečnem obdobju, preden se otrok rodi, počuti malce odrinjenega. Sedaj so ameriški strokovnjaki razvili noviteto, s pomočjo katere bosta oba starša enako izkušala otrokove brce. Razvili so poseben pas, ki si ga nadeneta tako mati kot oče, slednji pa čuti enako, kot čuti mati.

Pas so razvili pri proizvajalcu Huggies skupaj v sodelovanju s kreativno agencijo Ogilvy & Mather Argentina. Po več kot štirih mesecih raziskav in razvoja so izdali video, ki pokaže, kako se pas uporablja in kako deluje. Nosečnici okoli pasu nadenejo pas, ki ima obliko nosečniškega trebuha, očka pa si okoli pasu nadene podoben pas, potem pa ju priključijo skupaj.

Na posnetku zgoraj si lahko ogledate reakcije presenečenih očkov – vsi so vidno ganjeni, nekateri celo zajokajo.

Kar je razveseljiva novica za bodoče očke, pa je toliko manj podatek, da še vedno ni znano, ali bodo omenjeni pas v bližnji prihodnosti proizvajali in ga tudi prodajali.

Komentarjev 1
  • saramara 18:42 18.junij 2013.

    No, ce ze tatoti hocejo biti enakopravni pri nosecnosti, pa naj jim dajo se otecene noge, bolecine v hrbtenici, neprespane noci, hormonski jo-jo in seveda porodne bolecine.