Magazin > Lepota & telo
32 ogledov

Odpisana torbica se vrača

Različne barve in material omogočajo raznolike načine nošenja. (Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Torbica, ki objema boke, se vrača v novi preobleki.

Trend
Torbica za okoli pasu se vrača v modne smernice. Znana pod mnogimi imeni, bum bag, ledvička in še kakšnim razvpitejšim, je za nekatere ostala vedno modna, za druge pa je že od nekdaj sinonim za slab osebni slog in primerna le za kombiniranje k šumečim trenirkam.

Neomejene kombinacije
Primerna je za dnevne in večerne priložnosti. Kombinirajte jo tako k preprostemu džinsu kot k elegantni oblekici. Najbolj se poda k ležerenemu slogu, pravi modni oblikovalec Peter Movrin.

Različnih barv in oblik
Omenjeni dodatek se lahko pohvali z uporabnostjo, saj ob nošenju okoli pasu dopušča proste roke. Modne so torbice različnih velikosti in oblik. Pasovi so okrašeni z usnjem, kovinskimi detajli ali verižicami. Tudi barvna paleta nima omejitev. Od povsem klasičnih odtenkov do najrazličnejših grafičnih potiskov in barv.

Po vzoru Seksa v mestu
Modni strokovnjaki iz revije Vogue ji napovedujejo svetlo prihodnost in dolgoleten naskok na modne smernice. Za svoj preporod je vsaj delno lahko hvaležna seriji Seks v mestu, kjer sta jo nosili Carrie in Samantha.

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.