Magazin > Lepota & telo
44 ogledov

Omislite si prečko

(Foto: Imaxtree) Žurnal24 main
Modne so lahkotne pričeske s pridihom naravnega. Frufruju je odklenkalo, prihajajo prečka na sredini in naravno valoviti lasje.

Polne, razkošne pričeske iz 40. in 50. let prejšnjega stoletja z veliko volumna bodo trend letošnje hladne sezone,” poudarja frizer Stevo Pavlovič in dodaja, da bo postpunkovska moda iz 80. let lasem vseh dolžin omogočala obilico kombinacij. Filmske dive prejšnjega stoletja bodo oživele s pričeskami.

Skodrani in nesimetrični
Dolge lase bomo to jesen spenjali in pletli v dolge neenakomerne kite in ribje kosti. Jesenske preproste pričeske ne vključujejo do zdaj tako priljubljenega
frufruja, ampak se nagibajo k sredinski prečki in naravno valovitim lasem. Kratke ženske pričeske bodo najmodnejše v nesimetričnih oblikah; kratki skodrani lasje svetle barve bodo po Stevovih besedah to jesen pravi trend.

Nezahtevno oblikovanje
Neenakomerno pletene dolge kite ali ribja kost za vsak dan ter gladko počesani ali francosko pleteni lasje za posebne priložnosti – ne glede na to, katero izmed teh pričesk boste izbrali, vsem je skupno to, da jih je mogoče razmeroma preprosto oblikovati.

Figa podnevi in zvečer
Figa je odlična izbira za vse priložnosti. Spnite jo na vrhu glave ali pa jo – sploh če imajo vaši lasje slab dan – oblikujte na zatilju oziroma na eni strani.

Pripomočki za kakovostno nego las:

  • Da se lasje ne bodo lepili na lasišče, uporabljajte krtačo s tankimi ščetinami, ki zgladi lase.
  • Priskrbite si dve ali tri različno velike okrogle krtače glede na to, ali želite lase zravnati ali skodrati, oblikovati bolj razgibano pričesko in tako dalje.
  • Za razčesavanje las uporabljajte glavnik s srednje velikimi zobmi, ki nežno odpravlja vozle.
  • Uporabljajte mehko krtačo iz naravnih ščetin.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.