Magazin > Lepota & telo
57 ogledov

Papeževi čevlji so pravi hit

Mass, 69,99 EUR
1/4
Mass
Za vroč trend, ki je preplavil svet mode, zdaj pa počasi osvaja tudi naše ulice, je kriv sam papež. Ste si kdaj mislili, da boste modni korak lovili v "njegovih" čevljih?

Čevlji, poimenovani preprosto "papa shoes", osvajajo svetovne in tudi slovenske trendseterje, nad njimi pa so navdušene tudi zvezdnice. Prepričajo z udobnostjo, preprostim dizajnom ali pa s tem, da jih nosi tudi papež?

Naj bodo opazni

"Papa shoes" na hitro spominjajo na mokasine, a jih prekašajo z bolj prefinjeno obliko, peta je lahko zelo nizka in široka ali pa je sploh ni, prav vsi pa imajo zaokrožen jeziček in pri prstih mehko zaokroženo konico. Če želite z njimi še posebej izstopati, izberite par v lakasti različici ali pa takšnega, v celoti posutega z bleščicami.

Za udarne kombinacije

Čeprav jih je dovoljeno kombinirati kamorkoli, pa boste največji učinek dosegli, če jih boste kombinirali k hlačam in strogo krojeni srajci ali majici s potiskom. Če boste opravi dodali še strog ovratnik, suknjič in opazno uro, pa boste zadeli v polno. Primer kombiniranja poiščite v zgornji galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.